ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya Xenonextraljus

Effektkungen Lightforce har idag som enda ­premiumtillverkare en 50 Watts gasurladdningslampa (xenon). Nu tar de ytterligare ett steg och lanserar 55 och 70 Watts extraljus i de populära storlekarna 170 och 240 mm. Ljuskällan (glödlampan) är avpassad efter den högre effekten från drivdonen (55W drivdon har 55W lampa osv) med en större brännkammare som förutom en längre livslängd även ger mer ljus och en större ljusbild. Nykomlingarna omfattas av en treårsgaranti. Drivdonen är små och lättplacerade med långa kablar, de klarar en ingångsspänning på 9 – 32 Volt.

www.lightforce.se

Taggar: