ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Impregnering för trädäck

Röta och svamp är vanliga objudna gäster. Vind och regn försvagar det nedbrutna cellagret. Värst är solens ultravioletta strålar som bryter ner träets cellstruktur. Trä måste helt enkelt underhållas för att hålla sig friskt. Därför har Cuprinol med över 50 års erfarenhet av träfärg, utvecklat skyddande färger, lasyrer och oljor som lever upp till ständigt ökade miljökrav.

Den nya produkten Cuprinol Trädäckolja Plus är en vattenavvisande olja som bevarar träets naturliga ådring. Trädäckoljan skyddar mot sprickbildning och innehåller extra UV-skydd för ökad hållbarhet. Den är dessutom tidssparande eftersom du inte behöver måla om varje år. Trädäckoljan håller i upp till 4 år.

www.akzonobel.com

Taggar: ,