ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny robust gräsklippare med fyrhjulsdrift

webbqvarna
Husqvarnas nya LC 56-serie har robust skal och en klippbredd på 56 cm. Bygeln vid handtaget gör det enkelt att justera hastigheten.

Husqvarna lanserar tre nya gräs-klippare varav en är fyrhjulsdriven. Tack vare denna kan gräsklipparen ta sig fram i sluttningar på ett överlägset sätt.

Tre olika gräsklippare ingår i Husqvarnas nya LC 56- serie. Först ut är standardmodellen LC 56. Nästa heter LC 56B och är utrustad som stan-dardmodellen plus en effektiv knivbroms som låser kniven i vissa lägen om man exempelvis vill korsa en grusväg utan att stänga av motorn. Slutligen den fyrhjulsdrivna LC 56 AWD.

Gemensamt har de sitt robusta skal och en klipp- bredd på 56 cm. Gräsklipparna är också utrus-tade med Husqvarnas nya Crown Cut, en slitstark kniv som utvecklats för att höja klippresultatet ytterligare en nivå. Varje grässtrå klipps flera gånger där det korta gräsklippet blir till utmärkt gödning.

Fyrhjulsdriften hos LC 56 AWD kan jämföras med samma egenskap hos en bil. I och med att alla hjul rör sig likadant, blir greppet och dragkraften starkare. Gräsklipparen får ett bra fäste, även i sluttningar och diken. Effekten förstärks ytterligare av att LC 56-serien har försetts med nya, breda mönster på däcken.

Alla tre modeller är även utrustade med Twin Control, en bygel vid handtaget som man enkelt och smidigt justerar hastigheten med.

Klippaggregatet rengörs enkelt tack vare slang-kopplingen på gräsklipparen. Man ansluter vattenslangen, vrider på vattnet och startar motorn, så blir aggregatet rent och fint. Ett automatiskt choke-system finns också installerat för att det ska gå lätt att starta.

www.husqvarna.se

Taggar: